39 V PERHEYRITTÄJYYTTÄ

Perheyrityksen palolla ja suurella sydämellä jo lähes 40 - vuoden ajan..


Kassimatti Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Huittisissa, Satakunnassa. Pääkonttoriimme on keskitetty yrityksen tuotekehitys, myynti, malliompelimo, leikkaamo, silkkipaino sekä materiaalivarasto. Tuotteiden kokoonpanosta on jo 30 vuoden ajan vastannut Pietarissa sijaitseva tytäryhtiömme OOO Kassimatti. Jo yli 39-vuoden ajan olemme valmistaneet erilaisia kassituotteita keskusliikkeille, yrityksille kuin yhteisöillekin. Toimimme myös useiden yritysten luotettavana alihankkijana samoin kuin suunnittelemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn tuotteen. Erilaisten materiaalien käsittely on vuosien varrella tullut tutuksi, jonka takia pystymme käsittelemään normaalin kassimateriaalin lisäksi erilaisia puuvillakankaita, vahakankaita kuin pressumateriaalejakin.

Tehtaallamme työskentelevät aikuiset ompelijamme ovat olleet palveluksessamme jo useiden vuosien ajan sopeutuen hyvin täsmälliseen toimitusaikatauluumme. Tämän vastuullisen ja läpinäkyvän lähialuetuotannon ansiosta olemme kilpailukykyisiä hinnaltamme sekä toimitusajaltamme. Tuotantoprosessimme taipuu niin pieniin kuin suuriinkin tilausmääriin.

Kassimatissa tehtiin sukupolvenvaihdos vuoden 2012 alussa, jolloin Matti Koivusen tytär Kati Lahtinen siirtyi yrityksen pääomistajaksi sekä toimitusjohtajaksi. Yritys on edelleen täysin perheen omistuksessa, sillä Kati Lahtisen lisäksi omistajina ovat hänen vanhempansa Matti Koivunen ja Hanna Nisu, molemmat 25 prosentin osuudella. Myös Katin veljen oma yritys JK-Brossi Oy toimii samassa kiinteistössä.

Jatkuva tuotekehitys yhdessä asiakkaiden kanssa sekä ensimmäinen oma tuotemerkki, Reipastuote kertovat Kassimatin jatkuvasta halusta kehittyä ja pysyä mukana jatkuvasti muuttuvassa kilpailussa. Myös Perheyritysliiton jäsenyys kertoo siitä, että olemme ylpeitä perheyrityksestämme ja haluamme viedä sitä eteenpäin seuraaville sukupolville.

Satakuntalaisena perheyrityksenä tunnemme yhteiskuntavastuumme ja toteutamme sitä käytännössä ilman korulauseita. Tuotteemme ovat mahdollista jäljittää koko sen matkan aikana mallituspöydältä valmiiksi tuotteeksi. Tämän takia voimme hyvin tarkasti kertoa sen kotimaisuusasteen tai jopa kertoa ompelijatiimin, joka on vastannut kokoonpanosta.

Alalla Kassimatti tunnetaan luotettavana toimijana jo yli 39-vuoden ajan. Tuhannet suomalaiset ja Pohjoismaalaiset yritykset ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiimme – olisiko nyt sinunkin yrityksesi aika tutustua meihin?

Kati Lahtinen
Kassimatti Oy
kati.lahtinen (at) kassimatti.fi