40 V PERHEYRITTÄJYYTTÄ

Perheyrityksen palolla ja suurella sydämellä jo 40 - vuoden ajan.


Kassimatti Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Huittisissa, Satakunnassa. Pääkonttoriimme on keskitetty yrityksen tuotekehitys, myynti, malliompelimo, leikkaamo, silkkipaino sekä materiaalivarasto. Tuotteiden kokoonpano tapahtuu nykyään Suomessa tai Virossa - kuten aiemminkin, tuotantomme on täysin läpinäkyvä ja olemme siitä ylpeitä. Jo yli 40-vuoden ajan olemme valmistaneet erilaisia kassituotteita keskusliikkeille, yrityksille kuin yhteisöillekin. Toimimme myös useiden yritysten luotettavana alihankkijana samoin kuin suunnittelemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn tuotteen. Erilaisten materiaalien käsittely on vuosien varrella tullut tutuksi, jonka takia pystymme käsittelemään normaalin kassimateriaalin lisäksi erilaisia puuvillakankaita, vahakankaita kuin pressumateriaalejakin. Tuotantoprosessimme taipuu niin pieniin kuin suuriinkin tilausmääriin.

Kassimatissa tehtiin sukupolvenvaihdos vuoden 2012 alussa, jolloin Matti Koivusen tytär Kati Lahtinen siirtyi yrityksen pääomistajaksi sekä toimitusjohtajaksi. Yritys on edelleen täysin perheen omistuksessa, sillä Kati Lahtisen lisäksi omistajina ovat hänen vanhempansa Matti Koivunen ja Hanna Nisu, molemmat 25 prosentin osuudella. Myös Katin veljen oma yritys JK-Brossi Oy toimii samassa kiinteistössä.

Jatkuva tuotekehitys yhdessä asiakkaiden kanssa sekä ensimmäinen oma tuotemerkki, Reipastuote kertovat Kassimatin jatkuvasta halusta kehittyä ja pysyä mukana jatkuvasti muuttuvassa kilpailussa. Myös Perheyritysliiton jäsenyys kertoo siitä, että olemme ylpeitä perheyrityksestämme ja haluamme viedä sitä eteenpäin seuraaville sukupolville.

Satakuntalaisena perheyrityksenä tunnemme yhteiskuntavastuumme ja toteutamme sitä käytännössä ilman korulauseita. Tuotteemme ovat mahdollista jäljittää koko sen matkan aikana mallituspöydältä valmiiksi tuotteeksi. 

Alalla Kassimatti tunnetaan luotettavana toimijana jo yli 40-vuoden ajan. Tuhannet suomalaiset ja Pohjoismaalaiset yritykset ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiimme – olisiko nyt sinunkin yrityksesi aika tutustua meihin?

Kati Lahtinen
Kassimatti Oy
kati.lahtinen (at) kassimatti.fi