Täyden palvelun talo

Ei tarvitse olla ammattisuunnittelija saadakseen hyvännäköisiä tuotteita. Riittää kun kerrot mikä on ideasi, niin me mietimme loput. Kassimatista saat kaiken tuotesuunnittelusta kuosisuunnitteluun, valmistuksesta pakkaukseen. Otamme vielä tuotekuvankin verkkokauppaasi jos niin haluat. 


 

Täyden palvelun talo - suunnittelu

TUOTESUUNNITTELU ASIAKKAAN TARPEISIIN

Oletko suunnittelmassa omaa mallistoa vai haluatko kenties yrityksesi omalle tuotteelle jonkin kantolaukun?
Kerro meille ideasi sanoin, kuvin tai ruutupaperille hahmotellulla piirroksella, niin me lähdemme kehittämään tuotetta eteenpäin. Kyselemme monta kysymystä siitä, mihin tuotetta käytetään, kuka sitä käyttää ja miten - tämä kuitenkin auttaa siinä, että voimme nopeammin päästä parhaimpaan tulokseen ja valmiiseen tuotteeseen.

KUOSISUUNNITTELU

Haluaisiko yrityksesi oman kuosin? Tai oletteko kiinnostuneet logonne uudelleen käytöstä esimerkiksi tapettikuviona? Yhteistyömme kuosisuunnittelija Merja Palinin kanssa on hyvin nopeaa ja joustavaa, joten hänen ammattitaidollaan syntyy kuosi jos toinenkin. Merjan kotisivuille pääset tästä.

Silkkipainotekniikalla toteutettuna voimme painattaa kuosia tai logoa mihin tahansa tuotteen osaan - sillä valmistamme tuotteet aina tilauksesta. Halutessasi vaikka koko tuote voi olla kuositettu. Edullinen ratkaisu pienillekin asiakkaille. Puuvillaa emme paina - sen tekevät yhteistyökumppanit.

Kassimatti - Täyden palvelun talo - Kuosisuunnittelu

Kassimatti - Täyden palvelun talo - Viimeistely

VIIMEISTELY JA PAKKAUS

Kauttamme onnistuvat myös tuotteiden kangasmerkkien ja pesulappujen kiinnitys. Tarvittaessa hankimme ne puolestanne käyttäen mm. alihankkijaamme Tuotenauha Oy:tä. Tuotenauhan sivuille pääset tästä. Meillä on myös useiden vuosien kokemus siitä miten ean-koodilaput kiinnitetään, miten tuotteet pakataan muovipusseihin tai miten jokainen tuote pakataan omaan joulupakettiinsa pienen tervehdyksen kera.

 

 

BRODEERAUS

Olemme tehneet jo vuosia tiivistä yhteistyötä JK-Brossin kanssa, joka tekee kaikki tarvitsemamme brodeeraukset ja siirtokuvat tuotteisiimme. Laadukasta työtä tekevä pienyritys naapurissamme takaa sen, että tuotteesta tulee siisti ja laadukas. JK-Brossin sivuihin voit tutustua täällä.